Назадback
Text Link
Новини
2023-04-07

Charity birthday - Дзеркало душі

Зібрали 500 000 грн на допомогу ЗСУ. Аукціон на вечорі Charity birthday вкотре продемонстрував нам, що українці готові допомагати, співчувати та підтримувати!

Ми разом з івент-агенцією RGB idea group організували та провели атмосферний, яскравий, благодійний івент на честь Дня Нарождення українського підприємця Ігоря Ільчишина.

Подія під назвою Charity birthday - Дзеркало душі відбулась у закладі Kiberli Bar

Основою вечора був благодійний аукціон, результатом якого стала зібрана сума у розмірі 500 000 грн. Всі ці кошти будуть направлені на потреби ЗСУ, про що згодом ми обовʼязково відзвітуємо.

Аукціон на вечорі Charity birthday вкотре продемонстрував нам, що українці готові допомагати, співчувати та підтримувати! Аукціон зібрав в собі багато неймовірних лотів, кожен з яких має свою історію та символізм:

• Запальничка Zippo від Кирила Буданова, начальника головного управління розвідки.

• Робота з серії «Військомат» 2014 рік від Сергія Мельниченко - всесвітньо відомого український фотографа, лауреата міжнародних конкурсів.

• «БажаУО», 40×40 см від Соні Морозюк - представниці нового покоління молодих художників України.

• Колекційна монета «Острів Зміїний». «Монета N°9» присвячена українському опору російському вторгненню на острів Зміїний.

• Вінілова платівка Jamala від української співачки, народної артистки України, переможниці музичного конкурсу «Євробачення-2016».

• Колода гральних карт лімітованого випуску лише для ЗСУ, СБУ, НГУ та ДПСУ з підписом головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

• Набір поштових марок «Руський воєнний корабль всьо...» з підписами Головнокомандуючого В. Залужного та К.Буданова.

• Футболка з підписами гравців ФК «Шахтар», що належить гравцю Валерію Бондарю . За надання лоту окрема подяка телеведучій та журналістці Дарьї Бондар

• Гільзи мінометні 39 калібру - 2 шт. Привезені у листопаді 2022 року зі звільнених районів Херсону.

На цей лот український художник-аерограф Максим Тоблер  зробив свій фірмовий арт, зобразив вогонь та пекло з якого ці гільзи були привезені.

Безмежно дякуємо кожному, хто прийняв участь в аукціоні! Ви вкотре довели, що байдужих українців не існує.

Дякуємо нашим друзям та меценатам за те, що вони мають змогу святкувати свої заходи та запрошують наш фонд у якості партнерак

Завдяки вам ми маємо змогу допомагати ЗСУ ще активніше, маємо можливість обʼеднувати однодумців, обговорювати нагальні питання та ефективно шукати способи їх вирішення

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Партнер-організатор  RGB idea group

Артист Leroy

Ведучий Володимир Такудіс

Фотограф Михайло Ковальов

No items found.