"Подаруй їм дитинство" | Детальніше →

Назадback
Text Link
Допомога
2023-08-31

7,37 тон цементу на відбудову зруйнованих будинків

Зібрали 40 394,20 та придбали 295 мішків цементу

7,37 тон цементу на відбудову зруйнованих будинків.

PEREMOGA обʼєдналася разом із художницею сенсів Сонею Морозюк та влаштували благодійну виставку MOOD:PEREMOGA.

Усі зібрані кошти були спрямовані на закупівлю будівельних матеріалів для мешканців селищ Василівка, Павло-Марʼянівка та Афанасіївка (Миколаївської обл), які спершу були під окупацією, потім постійно страждали від нещадних обстрілів, а на початку літа ще й опинилися під водою.

6 червня 2023 року відбувся підрив Каховської ГЕС, масштабна техногенна катастрофа, жахливі наслідки якої найбільш відчутні у Херсонській та Миколаївській областях 600 кв км затопленої території, тисячі зруйнованих життів і будинків.

Вода пішла, а страшенні руйнування залишились. Спільними зусиллями було закуплено 295 мішків цементу на суму 40 394,20 грн. Це - крапля в морі, але для мешканців цих сіл, це - ціле море.

Ми щиро дякуємо кожному причетному: за придбання квитків на благодійну виставку, за донати, за допомогу із закупівлею і транспортуванням цементу

АЛЕ! Осінь, дощі та морози вже близько, а нормальних умов для життя все ще не має. Якщо у вас є можливість надати будівельні матеріали, знижку на закупівлю або пальне для транспортування, будь ласка, звʼяжіться з нами Інстаграм, пошта: dp.peremoga@gmail.com .

No items found.